Et nyt IT-projektråd 2019

December 2019: Københavns Kommunes IT-projektråd har fået en ny formand og to nye medlemmer.

Med tiltrædelsen af den nye formand Tanja Franck, administrerende direktør for Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen og to nye eksterne medlemmer er rådet igen fuldtalligt.

Med Tanja Franck i spidsen vil IT-projektrådet fortsat understøtte projekter gennem risikovurderinger og sætte fokus på at videndele om rådets erfaringer fra netop mødet med projekterne.

Om sin nye rolle udtaler Tanja Franck: ”Jeg glæder mig til at tage fat på arbejdet i IT-projektrådet. Rådet spiller en vigtig rolle i at understøtte de største, digitale projekter i kommunen”.

To nye eksterne medlemmer

Foruden Tanja Franck er der udvalgt to nye eksterne medlemmer, der erstatter to fratrådte medlemmer. De to nye medlemmer er:

Lars Frelle-Petersen, direktør i Dansk Industri.

Lars Monrad-Gylling, bestyrelsesformand i blandt andre Vipp.

Det kommende år byder på en række rådsmøder i det nye IT-projektråd, flere gå hjem-møder og en årlig projektlederdag for projektledere på tværs af hele Københavns Kommune og ikke mindst løbende risikovurderinger af projekter fra hele kommunen.

”Vi har en spændende opgave med at ¨sætte retning for rådets arbejde i de kommende år", siger Tanja Franck.

Om IT-projektrådet

Et rådgivende forum, der har til formål at vejlede  kommunens største it-projekter. Rådet består af fire interne og fire eksterne direktører, der bidrager med særlig viden om det at drive og implementere it-projekter.