På kanten af København: Projektlederdagen 2019

Hele 150 projekt-skabere fra hele Københavns Kommune stimlede sammen til IT-projektrådets årlige Projektlederdag på kanten af KBH i Nordhavn.

Det er andet år, IT-projektrådet holder Projektlederdagen. Igen i år var dagen en stor succes; allerede få dage efter, tilmeldingen blev åbnet, var alle 120 pladser reserverede. Derfor blev Projektlederdagen i år udvidet til hele 150 deltagere, og kun ganske få måtte blive på ventelisten.

Deltagerne kunne nyde en række gode, faglige oplæg om projektledelse. Baseret på feedback fra sidste år var der denne gang gjort plads til flere oplæg om interne projekter. Derfor var både ESDH-programmet på banen med et oplæg om organisatorisk implementering, IGA-projektet fortalte om, hvordan de har brugt test i udbudsprocessen og sidst, men ikke mindst fortalte SOF om CSC oprydningsrobotten. De interne oplæg blev flankeret af oplæg fra Deloitte, CBS, Energistyrelsen, Center for Offentlig Innovation og Implement.

Sekretariatschef Danny Søgaard, som agerede konferencier til Projektlederdagen, er meget tilfreds med dagen: ”Dagen forløb super godt. Vi havde i år valgt at skifte lokation til Docken ude i Nordhavn, og det har vi ikke fortrudt. Vi har fået rigtig god feedback både på lokation, forplejning og indholdet på dagen, så vi er meget tilfredse. Og så er jeg stolt over den kæmpe efterspørgsel, der har været, til trods for det kun er anden gang, vi holder konferencen. Det understreger behovet for, at vi arrangerer en projektfaglig konference i KK.”

Da 95,5% af alle deltagerne ønsker at deltage igen til næste år, så vender IT-projektrådet naturligvis tilbage i 2020 med endnu en Projektlederdag.

Nyhedsbrev

Vil du informeres om hvornår næste projektlederdag finder sted, og om andre nyheder fra IT-projektrådet, så skriv til vores fællespostkasse!