Tak for Projektlederdagen 2018

Onsdag den 5. december holdt IT-projektrådet den allerførste Projektlederdag nogensinde i Københavns Kommune – og med stor succes.

Medarbejdere fra alle forvaltninger deltog på Projektlederdagen, og de over 100 fremmødte havde fornøjelsen af at høre oplæg fra blandt andre rådsmedlem Lars Mathiesen, formand Pernille Andersen, Implement, Socialforvaltningen og PEAK.  

”Dagen har været en kæmpe succes, og vi har fået en meget flot evaluering af deltagerne, som jeg er meget stolt over. F.eks. så vil alle (100 pct.) anbefale Projektlederdagen til en kollega. Derudover har vi fået flotte tilbagemeldinger på dagens faglige indhold, så vi er meget tilfredse og glæder os allerede til Projektlederdagen 2019”, fortæller Sekretariatschef Danny Søgaard. 

Pernille Andersen, formand for IT-projektrådet og administrerende direktør i Teknik- og Miljøforvaltningen havde fokus på, Københavns Kommune som en mere moden projektorganisation: “I IT-projektrådet har vi ofte talt om, hvorvidt Københavns Kommune er der, hvor det giver mening at arbejde med en fælles projektmodel. Vi lavede en lynhurtig rundspørge til Projektlederdagen, og der var stor opbakning til det. Det tyder jo på, at organisationen modnes på projektområdet, og at tanken om at arbejde mere struktureret og professionelt med projektledelse vinder frem”, fortæller hun. 

Professor stjal opmærksomheden 

Særligt professor emeritus Kristian Kreiner fik gang i publikum med sit kritiske spørgsmål ’Hvornår er et projekt en succes?’. Med en god portion humor fik deltagerne serveret Kreiners skarpe budskaber, der forsøgte at rydde den klassiske skelnen mellem fiasko og succes projekter af vejen. I stedet redegjorde Kreiner for, at projekter kan være begge dele, og at en måling på projekttrekantens parametre ikke alene kan afgøre, hvorvidt et projekt er en succes. 

Få information om IT-projektrådets arrangementer 

Projektlederdagen vender skarpt tilbage i efteråret 2019, og de populære gå hjem-møder fortsætter også i 2019. Vil du gerne med? Så send en mail til it-projektraad@kk.dk med emnet 'Ja tak' for at få mere information om kommende arrangementer.